Aan- of afmelden nieuwsbrief

Maandelijks versturen we via de e-mail een Zorgadvies Groningen-nieuwsbrief uit met nieuws voor eerstelijns zorgprofessionals en andere belanghebbenden in de regio Groningen en kop van Drenthe.

Aanmelden voor de nieuwsbrief
Wil je je inschrijven voor onze digitale nieuwsbrief? Stuur dan een email naar secretariaat@zorgadviesgroningen.nl. Vermeld daarin bij voorkeur de volgende persoonlijke gegevens:

  • Voorletter(s), roepnaam en achternaam
  • E-mailadres en functie
  • Naam van de organisatie/praktijk en vestigingsplaats organisatie

Uiteraard bepaal je zelf welke gegevens je wel of niet met ons deelt. Aan- en afmelden kan wanneer je maar wilt. De reden dat we je vragen om functie en organisatiegegevens met ons te delen, is om nieuwsitems beter af te kunnen stemmen op de behoeften van beroepsgroep(en) of regio. We willen graag relevant nieuws brengen.

Afmelden voor de nieuwsbrief kan via deze link.

Artikelen in de nieuwsbrief staan ook online
​Naast informeren willen we ook graag inspireren en daarmee goed inspelen op de behoeften van de eerste lijn en zijn stakeholders. Alle berichten die in onze e-mailnieuwsbrief staan, plaatsen we ook online. En meer, want we delen een selectie van het nieuws via de nieuwsbrief.

Dus wil je niets missen en over nieuws en ontwikkelingen lezen als het uitkomt? Volg ons dan op LinkedIn of kijk regelmatig op deze website. 

Feedback gevraagd
Zijn er onderwerpen waar je graag meer over leest, op-of aanmerkingen op de artikelen in de nieuwsbrief of andere ideeën; we krijgen graag feedback! Laat dan je feedback achter bij het desbetreffende artikel op onze website of LinkedInpagina of e-mail naar m.wittink@zorgadviesgroningen.nl . 

Vorige nieuwsbrieven: 
December 2023