Nieuwe loot aan de stam

20 mei 2019

Sinds kort is Natasja Huting aan het team ELANN/ROS (per 1 juli: Zorgadvies Groningen) toegevoegd. Zij is gepokt en gemazeld in de gezondheidszorg. Eerder werkte zij voor VGZ en Menzis.

Natasja Huting heeft diverse zorginkoopfuncties vervuld en was altijd actief binnen de eerstelijnszorg. Vijf jaar lang was ze projectmanager Zorg. Haar projecten en initiatieven stonden vaak in het teken van Substitutie, maar ook Welzijn Op Recept en  Samen Oud behoorden tot haar werkveld. Natasja volgde een opleiding Bedrijfskunde tijdens haar werk voor VGZ en deed later ook nog de post-hbo studie Projectmanagement.

Natasja: In mijn werk vind ik het belangrijk om naast de zorgprofessional te staan en pragmatisch advies of hulp te bieden.

Adviseren en ondersteunen

Eind 2018 besloot Natasja voor zichzelf te beginnen als projectmanager en praktijkmanager. Ze  behaalde het certificaat ‘Lean expert’ en rondde de opleiding tot Praktijkmanager met succes af. Vanuit mijn werkervaring blijkt wel dat ik graag zorgverleners adviseer en  ondersteun, vertelt Natasja. De stap naar ELANN/ROS was dan ook een logische. Ik wil heel graag mijn steentje bijdragen aan het ondersteunen van de eerste lijn in de provincie Groningen. De focus van Natasja zal zich vooral richten op het Praktijkmanagersnetwerk en de Geriatrische netwerken.

Terug naar overzicht