Symposium geboortezorg

16 december 2019

Op vrijdag 1 november jl. vond in Groningen het jaarlijkse symposium geboortezorg plaats.

De dag werd ingeleid door Linda Quadvlieg, verloskundige in Groningen. In het ochtendprogramma ging kinderarts Nynke Kuindersma in op de negatieve omstandigheden voor het (ongeboren) kind. Vervolgens kwam Sjaak Wijma van het Zorginstituut aan het woord over de organisatie van zorg in de regio en het belang van de context. Tot slot vertelde Jan Jaap Erwich, voorzitter van het consortium ZeGNN over de ontwikkelingen in de afgelopen periode en de plannen voor de toekomst. Na de lunch, een uitgelezen contactmoment voor de circa 85 deelnemers, kon men deelnemen aan 2 workshoprondes over uiteenlopende onderwerpen.

Wil je de nieuwsbrief lezen die geheel gewijd is aan het symposium, klik dan hier.

Terug naar overzicht