Ben jij toe aan een eigen praktijk met maximale vrijheid en flexibiliteit?

8 juni 2020

Hagro Stadskanaal zoekt per direct een overnamekandidaat voor Huisartsenpraktijk Beukema. Dit is een ideale kans voor een waarnemer die toe is aan de volgende stap: zelfstandig de zorg voor een eigen patiëntenbestand vormgeven. Of een kans voor twee waarnemers die samen de voordelen van een eigen praktijk met elkaar willen delen.

Ben je bang dat een eigen praktijk je helemaal opslokt? Een onterechte vrees! In Stadskanaal, slechts 35 minuten van Groningen, ben je praktijkhouder met behoud van een volwaardig privéleven en volop tijd voor je gezin. Er staat een heel team voor je klaar zodat jij je handen helemaal vrij hebt voor patiëntenzorg. Het team bestaat uit:

  • drie zeer ervaren praktijkassistentes, waarvan één coördinerend assistente, tevens kwaliteitscoördinator;
  • een goed opgeleide praktijkverpleegkundige;
  • een praktijkondersteuner GGZ;
  • indien gewenst een praktijkmanager voor 1 dag per week, die je volledig kan ontlasten op het gebied van administratieve, financiële en personeelszaken.

Kortom de praktijk is goed georganiseerd en biedt een sterk fundament voor het doorontwikkelen van je eigen visie.

2.100 patiënten
De praktijk telt ruim 2.100 patiënten en kent een gemiddelde zorgvraag en relatief veel ouderen. Er wordt deelgenomen aan de ketenzorgprogramma’s Diabetes, COPD, CVRM, Ouderenzorg en Dementie via de GHC. De praktijk is gevestigd bij een winkelcentrum in het centrum van Stadskanaal. De hagro is bereid mee te denken over andere huisvesting, waarbij integratie in één van de samenwerkingsverbanden bespreekbaar is. 

Verdiensten
De verdiensten zijn zeer aantrekkelijk en liggen ruim boven het waarneemtarief. Bovendien voorkom je dat je te maken krijgt met de Wet DBA, die heel wat consequenties zal hebben voor het waarneemschap. En hoe klinkt het om 8 weken vakantie per jaar te hebben?! Het is mogelijk als je samenwerkt met hagro Stadskanaal en goede afspraken maakt over waarneming. Luister maar eens naar wat Arnold Runsing, één van de huisartsen van de hagro,  hierover vertelt (klik hier). Of beluister hoe Antje Spijker (klik hier) het ervaart huisarts te zijn in Stadskanaal.
 
Online bijeenkomst
Nieuwsgierig geworden? Heb je nog vragen? Op dinsdag 23 juni, om 20.00 uur, organiseren we een online bijeenkomst met een aantal mensen uit de betreffende praktijk en hagro. Wil je hier ook aan deelnemen? Meld je dan hier aan. Dat kan tot 21 juni a.s. Alle details over de avond, zoals het platform dat we gaan gebruiken, het programma, enzovoort, ontvang je kort na aanmelding.

Wil je nu direct een antwoord op je vragen, zoek je iemand om mee te sparren? Neem dan contact nu op met Selma de Visscher van Zorgadvies Groningen.
Bel 050 – 211 56 20 of mail s.de.visscher@zorgadviesgroningen.nl.

We zien je graag op onze online bijeenkomst!

Er zijn diverse partijen die je ondersteuning bieden bij een praktijkovername. Klik hier voor een overzicht.

Terug naar overzicht