Noodoproep: Help verpleegkundigen POH (S) aan een stageplek!

1 juli 2020

In september 2020 start de opleiding tot  Verpleegkundige POH (Somatiek). Hiervoor hebben zich bij de Hanzehogeschool een aantal zeer geschikte verpleegkundigen aangemeld. Maar helaas heeft tweederde van hen nog geen leer-/werkplek gevonden! Het zou toch jammer zijn als deze mensen, ook gezien de huidige arbeidsproblematiek,  niet opgeleid kunnen worden. Vandaar deze oproep:

Hebben jullie in de praktijk ruimte om een verpleegkundige POH (S) op te leiden of  een baan aan te bieden voor een duaal traject?

Laat het weten aan Beatrice Schilstra, senior opleidingsadviseur Hanzehogeschool. Dat kan per mail:  b.schilstra@pl.hanze.nl.  Je kunt bij haar  ook informatie opvragen over verpleegkundigen POH  in opleiding. En wist je trouwens dat er interessante subsidies zijn met betrekking tot het opleiden? Neem maar eens contact op met Carlijn van Loon, c.van.loon@zorgadviesgroningen.nl.

Terug naar overzicht