Meet your Mate: Duovormingspel

11 september 2020

Wil je in de toekomst samen met een collega een praktijk overnemen en zijn jullie nog aan het aftasten of jullie een juiste match vormen? Dan kan het Duovormingspel jullie ondersteunen. Op 28 oktober organiseert Zorgadvies Groningen samen met de Wagro een ‘Meet your Mate’. Daar kan jij met je collega's het Duovormingspel spelen.

thumbnail_IMG_1386.jpg

Tijdens het spelen leer je elkaar op een leuke manier en op verschillende vlakken kennen. Het doel van het spel is dat je je bewust wordt van belangrijke thema’s rondom praktijkhouderschap en dat je je daarover ook uitspreekt naar je eventuele duopartner.

Stellingen en vragen
Het spel is opgebouwd rond een aantal thema’s die je helpen ontdekken of jullie niet alleen een persoonlijke, maar ook een strategische match vormen. Ieder thema kent een aantal stellingen en een aantal vragen. De thema’s zijn Praktijk, Organisatie, Praktijkvoering, Werk/Privé en Persoonlijk.

Nieuwsgierig
Ben je bijvoorbeeld nieuwsgierig hoe je eventuele duopartner over deze stellingen/vragen denkt:

  • stelling Praktijk: ik weet nog niet wat voor soort praktijk ik wil overnemen. Ik sta open voor verschillende soorten praktijken, als ik het maar samen doe met iemand met wie het klikt en die ik volledig kan vertrouwen.
  • vraag Persoonlijk: Waar zat vijf jaar geleden je worsteling en is die nu voorbij? Hoe heb je dit opgelost?
  • stelling Organisatie: Ik ambieer een samenwerking met collega’s in de Hagro en ben bereid om daar tijd en eventueel financiële middelen in te investeren.

Ervaringen
Inmiddels heeft een aantal duo’s het spel gespeeld. Zij gaven aan dat het inspirerend is, interessante vragen aan de orde stelt en een goede verdeling van thema’s kent. Mocht jij nu op zoek zijn naar een duopartner en het spel willen spelen, dan kan dat op 28 oktober aanstaande. De Wagro organiseert dan samen met Zorgadvies een duo-avond, waarin je je mogelijke duopartner kunt ontmoeten en het Duovormingspel kunt spelen. Tevens zal er een huisarts, die een duopraktijk is gestart, vertellen over haar ervaringen en wat zij op haar pad is tegengekomen. Daar valt alleen maar van te leren!

Wil je aanwezig zijn bij 'Meet your Mate'? Binnenkort wordt via de LHV de volledige informatie over de inschrijving bekendgemaakt. 

Terug naar overzicht