Versterking voor ons secretariaat

10 februari 2021

Na 15 jaar als secretaresse in een andere branche te hebben gewerkt, komt Bianca Pathuis het team van Zorgadvies Groningen versterken als secretaresse. Samen met haar duo-collega Karin Boven, faciliteert zij de adviseurs bij interne en externe overleggen. “Ik ben betrokken bij meerdere projecten, waardoor mijn functie als secretaresse heel veel variatie kent”, vertelt Bianca.

“Omdat de zorg volop in ontwikkeling is,” vervolgt ze, “is het nodig constant te verbeteren en te vernieuwen. In de korte tijd dat ik nu actief ben voor Zorgadvies Groningen, heb ik ontdekt dat het werk zeer boeiend is en dat de werkomgeving bijzonder dynamisch is. Het ondersteunen van het team en het indirect meewerken aan het welzijn van mensen, dat is wat mij een goed gevoel over mijn werk geeft!”

Terug naar overzicht