Verduurzaam je praktijk

30 maart 2021

Van apotheker tot huisarts, van fysiotherapeut tot logopedist, iedereen met een zorgpraktijk en een wens tot verduurzamen kan terecht bij provincie Groningen. Zij helpt je graag met gratis advies en begeleiding.

De provincie heeft van het ministerie van BZK subsidie gekregen om duurzaamheidscoaches en -adviseurs in te huren, die maatschappelijke instellingen kunnen ontzorgen bij verduurzamingsopgaven.

Voorwaarden
Wil je in aanmerking komen voor advies en begeleiding, dan moet je wel een zorgaanbieder in de eerstelijnszorg zijn (bijvoorbeeld een gezondheidscentrum, een huisartsen- of fysiotherapiepraktijk). Ook zorgaanbieders die zich bezighouden met langdurige zorg (care) voor ouderen, jongeren, gehandicapten en de geestelijke gezondheidszorg (GGZ) komen hiervoor in aanmerking. Tot slot: jouw organisatie moet minimaal 1 en maximaal 10 panden in eigendom hebben.

Contact 
Heb je interesse en voldoe je aan bovengenoemde criteria? Neem dan contact op met Camiel Stempels, via c.stempels@provinciegroningen.nl. Meer informatie is te vinden op de website van de provincie Groningen (klik hier).

Terug naar overzicht