Jaarbericht van Zorgadvies Groningen

29 juni 2021

Dit jaar brengen wij voor het eerst een jaarbericht uit. Daarin een verslag van een bijzonder jaar dat bijna geheel in het teken van corona stond. Vooral voor de zorg was het zoeken naar manieren om alle ballen in de lucht te houden. Daar waar mogelijk droeg Zorgadvies Groningen haar steentje bij.

Zo is het - ondanks alle contactbeperkingen - gelukt om partijen bij elkaar te brengen zodat gewerkt kon worden aan het verbeteren van de zorg in Groningen. Daarvoor waren weliswaar digitale middelen nodig, maar die boden in een tijd van onbekende en ongekende problemen toch de mogelijkheid om met elkaar ervaringen uit te wisselen die de zorg ten goede kwamen.  Waar nodig en indien mogelijk, stak Zorgadvies Groningen zelfs letterlijk de armen uit de mouwen om hulp te bieden. Voor zorgverleners en ook voor Zorgadvies Groningen was het aanpassen en aanpakken. U leest er meer over via deze link. Liever lezen via ISSUU? Klik hier.

Terug naar overzicht