Word digicoach!

11 april 2022

Lijkt het je leuk om je directe collega's te coachen bij het werken met computers? Geef je dan op voor de training Digicoach die op 9 mei start in Groningen. Voldoe je aan de voorwaarden dan kost de totale training maar 175 euro ipv 475!

Werk jij in de eerstelijns zorg en ben je digitaal vaardig? Heb je interesse om je directe collega's te coachen bij het digitaal vaardig worden? Geef je dan op voor deze leerzame training die wordt gegeven in de Noorderpoort in Groningen.

Tijdens de training Digicoach word jij in 4 avonden helemaal voorbereid om als digicoach binnen jouw organisatie aan de slag te gaan. De lesdagen zijn 9 en 30 mei, 20 juni en 4 juli 2022 en de tijden van 19 - 21.30 uur. Zorgverleners en praktijkmanagers werkzaam in de regio Groningen of kop van Drenthe krijgen korting op de trainingskosten: nu 175 euro ipv 475 euro!

Aanmelden kan via deze site of de site van Elann. Verrekening van de korting van 300 euro op de totale prijs van de training vindt achteraf plaats via Zorgadvies Groningen.

Terug naar overzicht