Met je meedenkende huisartsen

26 april 2022

Overweeg je nu of op termijn als huisarts te starten of te stoppen? Waar sta je nu in je werk als huisarts en waar wil je heen? Wat zijn jouw vragen en behoeften aan ondersteuning voor een solide en toekomstbestendige praktijk? Vraag het een ervaringsdeskundige!

Zorgadvies Groningen is een bijzondere samenwerking aangegaan met een viertal huisartsen. Als een mini denktank brainstormen ze met ons mee hoe we onze diensten en producten gericht op continuïteit van de huisartsenzorg in onze provincie nog beter laten aansluiten op wensen en behoeften die huisartsen in de praktijk hebben, nu en later.

Beantwoorden van je vragen
Ook is het mogelijk om een van deze 4 huisartsen tijdelijk als een persoonlijke vraagbaak in te schakelen. Bijvoorbeeld als je als stoppende huisarts een specifieke vraag hebt die deze huisarts vanuit zijn of haar eigen ervaring goed kan beantwoorden. Heb je vragen, neem dan contact op met Selma of Carlijn, tel 050 - 211 56 20 of via de email. Samen bespreken we dan de vraag en bekijken we wie deze het beste kan beantwoorden. 

Nadere kennismaking met de huisartsen uit ons panel
Ons nieuwe ‘panel’ bestaat uit huisartsen die zich in verschillende stadia van hun huisartsenloopbaan bevinden. Zo zijn Anne Floor van der Stoel en Dénise den Haan nog niet zo lang geleden een eigen praktijk gestart. Zij delen hun kennis en ervaring met ons, ze vertellen hoe het ze vergaat, wat hun ambities zijn en voor welke vraagstukken ze staan. Bert Nieuwenhuis en Johan Post daarentegen zijn recentelijk gestopt met hun praktijk. Zij weten wat er geregeld moet worden voor een succesvolle overname. Via de links vind je interviews met deze huisartsen op deze website. 

Terug naar overzicht