Ruim 450 aanmeldingen voor landelijk paramedisch platform

25 mei 2022

De zorg verandert en dat vraagt om een andere manier van samenwerken. Dicht bij huis. Paramedische zorgverleners spelen daar een cruciale rol. Maar, hoe organiseer je het?

Bekijk de video van Organisatiegraad. Samen zijn we sterk in de regio. Ruim 450 mensen hebben zich inmiddels aangemeld voor dit landelijke paramedische platform
 
Zorgadvies Groningen ondersteunt paramedici in het gehele proces van het bereiken van een hogere organisatiegraad, van het faciliteren van de eerste gesprekken tot het succesvol opstarten van een samenwerkingsverband, netwerk en/of organisatie. Binnenkort, op 15 juni van 19.30 – 21u, is er weer een online bijeenkomst voor Groninger paramedici ter bevordering van het samenwerken in de eerstelijnszorg. Er is nog plek. Aanmelden kan online.
 
Samen kunnen we veel meer bereiken. Ben jij al aangemeld voor het landelijke paramedisch platform Samen sterk in de regio? Het platform is er voor alle paramedici, met een toolbox en eigen groepen voor regio’s. Daarmee is het ook een ideale plek om de communicatie voor je eigen samenwerkingsverband te delen. Je vindt er bovendien alle informatie over subsidies, bijeenkomsten en natuurlijk collega-paramedici. 

Terug naar overzicht