Veilig online met het DiVa-magazine van september

20 september 2022

Breng je DiVa in veiligheid. Dat is de titel van de nieuwe editie van het DiVa-magazine met het thema cybersecurity.

De cybersecurity oktober campagnemaand richt zich op het creëren van bewustwording rondom online veiligheid, op het vergroten van kennis en op het stimuleren van cyberveilig gedrag. Laat je inspireren door de tips in het magazine, oefen en deel met je collega's wat je weet, ervaart en hebt bijgeleerd. Zo werken we samen aan meer DiVa in de zorg en online veiligheid! Download hier het DiVa-magazine van september.  
  
Meer weten over ICT-ontwikkelingen in de eerstelijnszorg in de regio Groningen en hoe Zorgadvies daaraan bijdraagt? Bel ons gerust op 050 211 56 20 of kijk op onze website. In oktober volgt weer een nieuwe editie van het DiVa-magazine. 
 
Terug naar overzicht