Nog een aantal plekken vrij voor de training Digicoach

22 september 2022

Er worden op steeds meer plekken in de zorg digitale coaches ingezet. Is er al digicoach bij jou op het werk of heb je interesse om digicoach te worden?

Een digicoach is een zorgprofessional die de taak heeft om zijn/haar collega’s te ondersteunen in het vergroten van hun digitale vaardigheden (DiVa). Een geduldige, coachende en digitaal en didactisch vaardige medewerker die veiligheid creëert voor de digitale starter, de leervraag verheldert, leermiddelen zoekt en collega’s ‘on the job’ coacht om stap voor stap vaardiger te worden.

Interesse om je in het najaar in te zetten als digicoach? 3 oktober start de training! Aanmelden kan online via de links op de nascholingsagenda. Eerstelijns zorgverleners of praktijkmanagers uit onze regio Groningen/Kop van Drenthe kunnen met korting deelnemen.
  
Meer weten over ICT-ontwikkelingen in de eerstelijnszorg in de regio Groningen en hoe Zorgadvies daaraan bijdraagt? Bel ons gerust op 050 211 56 20 of kijk op onze website. Elke 3e dinsdag van de maand geven we het DiVa-magazine uit met interessante weetjes en tips om je digitale vaardigheden en die van je collega's te verbeteren.  

Terug naar overzicht