Nieuwsbrief komt voortaan maandelijks uit

26 september 2022

Zorgadvies Groningen zoekt betrokken lezers van de berichten die we delen via onze e-mailnieuwsbrief, op de website onder 'nieuws' en op onze LinkedIn-pagina.

Naast informeren willen we ook graag inspireren en daarmee goed inspelen op de behoeften van de eerste lijn en zijn stakeholders. 

Artikelen in de nieuwsbrief van Zorgadvies Groningen staan ook online
Onze doelgroep dat ben jij! En ook jouw collega’s en andere stakeholders met en in de eerstelijnszorg. Alle berichten die in onze e-mailnieuwsbrief staan, plaatsen we ook online. En meer, want we delen een selectie van het nieuws via de nieuwsbrief. Dus wil je niets missen en over nieuws en ontwikkelingen lezen als het uitkomt? Volg ons dan op LinkedIn of kijk regelmatig op onze website. Klik hier om naar de nieuwsbrief van september 2022 te gaan. 

Aan- of afmelden e-mailnieuwsbrief van Zorgadvies Groningen
De e-mailnieuwsbrief gaan we voortaan maandelijks uitbrengen op de laatste dinsdag van de maand. Wil je jezelf of een collega daarvoor aanmelden, stuur dan een email naar secretariaat@zorgadviesgroningen.nl. Via de link opent zich een al deels voor je opgemaakte e-mail waarbij je je gegevens kunt invullen. Om de nieuwsbrief gericht naar bepaalde beroepsgroepen of regio's te kunnen e-mailen, vragen wij je ook om je functie en organisatiegegevens met ons te delen. Uiteraard bepaal je zelf welke gegevens je wel of niet met ons deelt. Afmelden kan via deze link.

Feedback gevraagd
Zijn er onderwerpen waar je graag meer over leest, op-of aanmerkingen op de artikelen in de nieuwsbrief of andere ideeën; we krijgen graag feedback! Laat dan via LinkedIn je feedback achter bij het desbetreffende artikel op onze LinkedInpagina of e-mail naar m.wittink@zorgadviesgroningen.nl . 

Terug naar overzicht