HET EVENEMENT VAN EN VOOR PARAMEDICI in Groningen!

19 oktober 2022

Save the date! Op 16 maart van 17-20.30 uur wordt HET EVENEMENT gehouden voor de paramedische zorg op een goed bereikbare locatie in de provincie Groningen.

Doel van HET EVENEMENT VAN EN VOOR PARAMEDICI is het versterken van de samenwerking tussen de paramedici in je eigen regio, onder meer door je collega-paramedici beter te leren kennen. Daarom is er naast een kort inhoudelijk programma ruim de tijd voor netwerken en gestructureerd met elkaar het gesprek aangaan. We starten om 17 uur en eindigen om 20.30 uur. Tussendoor genieten we van een lichte maaltijd en drankjes. 
 
Daar wil je bij zijn! 
We moedigen iedereen aan om te komen, zowel praktijkhouders als paramedici in loondienst, want het gaat over samenwerken waar je elke dag wat aan hebt. We ontmoeten elkaar op 16 maart ergens in de provincie Groningen op een goed te bereiken locatie met parkeerruimte. De precieze locatie laten we je nog weten. Samenkomen en samenwerken met je collega’s, zowel uit je eigen discipline en uit de andere paramedische disciplines. Daar wil je bij zijn! 
 
Jij komt toch ook?
Doe je ook mee? Schroom niet je collega’s uit de buurt ook mee te nemen. Of juist diegene van verderop die je nog niet zo goed kent. Reserveer de ruimte alvast in je agenda. De verdere invulling van het programma volgt binnenkort. Aanmelden kan online
Terug naar overzicht