26 januari Netwerkbijeenkomst Kansrijke Start Groningen

13 december 2022

Donderdag 26 januari is er een Netwerkbijeenkomst Kansrijke Start Groningen. Naast elkaar ontmoeten, staat ook de interventie Nu Niet Zwanger centraal. De bijeenkomst is bedoeld voor professionals in het medische en/of sociale domein, managers, bestuurders en andere geïnteresseerden.

Netwerkbijeenkomst donderdag 26 januari
Best Western Plus Hotel Groningen Plaza
15.30 - 17.30 uur

Gedurende een korte workshop bespreken we wat het programma Nu Niet Zwanger beoogt en wat het belang is om een open en eerlijk gesprek aan te gaan over kinderwens, seksualiteit en anticonceptie. Zodat mensen in een kwetsbare situatie de regie kunnen nemen in wanneer zij wel of niet een kind willen.

Aanmelding kan via kansrijkestartgroningen.nl of door een mail te sturen naar Sanne Hegeman (sanne.hegeman@groningen.nl). Verdere details staan op de uitnodigingsflyer. 

Meer weten?
Meer weten over wat Zorgadvies Groningen bij Kansrijke Start en het thema geboortezorg doet? Kijk op onze website. Wil je meer informatie over Kansrijke Start Groningen, meld je dan aan voor de driemaandelijkse nieuwsbrief.  
 

Download de uitnodigingsflyer
Terug naar overzicht