Paramedicus+? Dit wil je niet missen!

26 januari 2023

Donderdag 16 maart van 17-20.30 uur vindt HET EVENEMENT VOOR PARAMEDICI plaats in Ten Boer (gemeente Groningen).

Sereh en Jan Pieter van Zorgadvies Groningen vertellen in dit filmpje waarom we je aanraden erbij te zijn. 

Ben je als (aankomend) paramedicus (diëtist, logopedist, verloskundige, psycholoog, fysio-, ergo-, oefen-, podo- of huidtherapeut?) werkzaam in de regio Groningen of kop van Drenthe? Dan hopen we je op 16 maart te spreken! Doel van HET EVENEMENT VOOR PARAMEDICI is het versterken van de samenwerking tussen paramedici in de regio. 

Tijdens dit event ontmoet je collega's uit het werkveld en andere paramedici uit jouw buurt. Er is een boeiende spreker uit het veld, een inspirerende omdenk-clinic en de optie om een korte persoonlijke video te maken die je kunt gebruiken voor bijvoorbeeld je website. En er is ruim de tijd voor netwerken en met elkaar in gesprek gaan over de toekomstige richting van de paramedische zorg in Groningen. We horen graag jouw mening daarover. 

Jij komt toch ook? Aanmelden kan online en daar vind je ook meer informatie over het evenement. Kosten: 9,95 euro p.p. Accreditatie is aangevraagd, dus het kan ook punten opleveren. 
Als je tijdens het event graag gebruik maakt van de mogelijkheid om een eigen video te laten maken, geef dit dan spoedig, uiterlijk 10 maart door via secretariaat@zorgadviesgroningen.nl zodat we een plekje voor je reserveren. 
 
Organisatiegraad Paramedische Zorg
Zorgadvies Groningen organiseert dit evenement voor de regio Groningen. In de Bestuurlijke Afspraken Paramedische Zorg 2019-2022 hebben partijen afgesproken om de organisatiegraad van de paramedische zorg te verhogen. In de regiobeelden is de urgentie uitgesproken voor meer aandacht en samenwerking met paramedici. Zorgadvies Groningen ondersteunt paramedici in het gehele proces van het bereiken van een hogere organisatiegraad, van het faciliteren van de eerste gesprekken tot het succesvol opstarten van een samenwerkingsverband, netwerk en/of organisatie. Zorgadvies Groningen doet dit voor de regio Groningen vanuit haar maatschappelijke opdracht als regionale ondersteuningsstructuur (ROS) binnen het landelijke ROS-netwerk. 

Meer weten wat Zorgadvies Groningen voor jou kan betekenen?
Kijk dan verder op onze website of neem contact op met Sereh Simons of Jan Pieter de Meer. 
 
 
 
Terug naar overzicht