Landelijke paramedisch symposium 24 juni in Amersfoort

23 maart 2023

Op zaterdag 24 juni organiseert het programma Organisatiegraad hét paramedisch symposium. Voor netwerken en voor samenwerkingsverbanden. Voor diëtisten, ergotherapeuten, fysiotherapeuten, huidtherapeuten, logopedisten en oefentherapeuten in alle regio's. Deelname is gratis.

Vorige week hadden al 150 paramedici zich ingeschreven voor het Symposium! Dat betekent dat er nu nog minder dan 100 kaarten beschikbaar zijn. Dus wacht niet langer en reserveer een plek voor jezelf en je collega's! Je kunt je online aanmelden. Het symposium is gratis voor paramedici en voor betrokkenen bij het programma Organisatiegraad. Belangrijk tijdens het symposium is samenwerken en samen van elkaar leren. En dat doen we! In een festival-sfeer en tijdens verschillende workshops.

Het symposium in een notendop
Zaterdag 24 juni, van 10.00 uur tot 15.00 uur
De locatie: De Prodentfabriek in Amersfoort. De Prodentfabriek ligt dicht bij Station Amersfoort. Er is ook voldoende parkeerplek. Meer informatie – bijvoorbeeld het programma – delen we op het platform Samen sterk in de regio.

Video dagvoorzitter Arjan Visscher
Programmateam-collega en symposium-dagvoorzitter Arjan Visscher keek alvast rond op de locatie van het Symposium Samen sterk in de regio: de Prodentfabriek in Amersfoort. De conclusie: prachtige locatie, de rode loper ligt uit, lekkere koffie en uitstekend geschikt voor een festivalsfeer en workshops, zie de video.  

De eerste workshop voor het Symposium is bekend!
Tijdens de workshop ‘Durftevragen’ stel je – de titel verraadt het al – de andere deelnemers van de workshop een vraag. Een vraag waar je wel wat hulp bij kunt gebruiken. Tegelijkertijd deel je zelf kennis of ervaring: want wie weet heb jij het antwoord op een vraag van een ander. De workshop staat onder leiding van een Durftevragen-begeleider. Na de workshop neem je een flip-over vol persoonlijk tips, ideeën en contacten mee. En ben je een stuk wijzer.

Heb je een vraag over of een tip voor het symposium?
Stuur dan een mail naar info@organisatiegraad.nl of kijk op de website van het programma organisatiegraad. 

Ondersteuning bij het bereiken van een hogere organisatiegraad
Zorgadvies Groningen ondersteunt vanuit haar onafhankelijke positie als regionale ondersteuningsstructuur (ROS) paramedici in de regio Groningen en kop van Drenthe bij het gehele proces van het bereiken van een hogere organisatiegraad; van het faciliteren van de eerste gesprekken tot het succesvol opstarten van een samenwerkingsverband, netwerk en/of organisatie. Naast de regionale aanpak werken de ROS-organisaties landelijk samen in het netwerk paramedische zorg. In deze samenwerking wordt kennis, initiatieven en ervaring uitgewisseld. Zorgadvies Groningen heeft in deze landelijke samenwerking een actieve rol.

 

Terug naar overzicht