E-mailnieuwsbrief maart 2023 gemist?

31 maart 2023

Vandaag e-mailden we onze maandelijkse nieuwsbrief weer naar ruim 1200 relaties, zie link. Zijn er onderwerpen waar je graag meer over leest? Heb je tips of andere feedback voor ons in reactie op de artikelen die we delen? Laat het ons weten!

Editie maart van de e-mailnieuwsbrief van Zorgadvies Groningen is uit. Via onze site kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief. Aan- en afmelden is mogelijk wanneer jij wilt. Om een indruk te krijgen van de nieuwsbrieven die zijn verschenen, zie de links onderaan dit bericht.  

Artikelen in de nieuwsbrief staan ook online
​Naast informeren willen we ook graag inspireren en daarmee goed inspelen op de behoeften van de eerste lijn en zijn stakeholders. Alle berichten die in onze e-mailnieuwsbrief staan, plaatsen we ook online. En meer, want we delen alleen een selectie van het nieuws via de nieuwsbrief.

Dus wil je niets missen en over nieuws en ontwikkelingen lezen als het uitkomt? Volg ons dan op LinkedIn of kijk regelmatig op deze website en wordhuisartsingroningen.nl. 

Feedback gevraagd
Zijn er onderwerpen waar je graag meer over leest, op-of aanmerkingen op de artikelen in de nieuwsbrief of andere ideeën; we krijgen graag feedback! Laat dan je feedback achter bij het desbetreffende artikel op onze website, LinkedInpagina of e-mail naar m.wittink@zorgadviesgroningen.nl

Terugblik op eerdere nieuwsbrieven:
Nieuwsbrief februari 2023 
Nieuwsbrief januari 2023 
Nieuwsbrief december 2023 
Nieuwsbrief november 2023 

 

Terug naar overzicht