Communicatieadviseur

Marloes Wittink

Contactgegevens:
06 51 51 48 56
m.wittink@zorgadviesgroningen.nl
Werktijden: ma en do 8.30-17u en di en vrij 9-15 u.


Met meer dan 20 jaar werkervaring als adviseur, sinds 2013 werkzaam in de zorgsector, is Marloes allround inzetbaar bij communicatie- en marketingvraagstukken. Vraag en aanbod zo efficient en effectief op elkaar afstemmen is haar streven. Van strategisch advies tot hands-on uitvoering vult zij het team van Zorgadvies Groningen goed aan.

Marloes: "Ik hou van het in contact zijn met anderen, onderzoeken, uitwisselen en van betekenis zijn. Zowel in mijn werk als privé. Persoonlijke affiniteit met de zorg heb ik ook als mantelzorger van een meervoudig beperkte dochter. Het was een hele zoektocht om passende zorg voor haar te vinden. Mijn ervaring in de jeugdgezondheids- en gehandicaptenzorg en medische hulpmiddelen kwam daarbij goed van pas. Gaandeweg heb ik mijn kennis over WMO, WLZ, jeugd- en zorgverzekeringswet en PGB flink uitgebreid. 

Ik heb ook nog met andere vormen van zorg vanuit mijn functies in het verleden kennis en ervaring opgedaan; ouderen- en ziekenhuiszorg, jeugdhulpverlening en zorg op afstand. Daardoor weet ik goed wat er speelt in de zorg." 

Maak kennis met mijn collega's