Zorg in de (huisartsen)praktijk

In Groningen treedt Zorgadvies Groningen op als matchmaker tussen huisartsen die een praktijk willen overnemen en huisartsen die hun praktijk juist willen overdragen. Dat doen we door hen terzijde te staan met advies en bemiddeling. Geheel kosteloos. Het is immers van belang dat huisartsenzorg voor alle bewoners is gewaarborgd. Of zij nu in de stad of op het platteland wonen.

Onderzoek geeft aan dat startende artsen er de voorkeur aan geven een praktijk over te nemen in combinatie met een duo-partner en het liefst 3 tot 4 dagen per week werken. En ook de privésituatie is belangrijk in combinatie met het praktijkhouderschap (bron: vestigingenquête Zorgadvies Groningen, Wagro Groningen en LHV 2017). Voor de huisartsen die een opvolger zoeken, geldt veelal dat zij als zelfstandig arts actief zijn.

Overname huisartsenpraktijk Beukema Stadskanaal

Hagro Stadskanaal zoekt per direct een overnamekandidaat voor Huisartsenpraktijk Beukema. Dit is een ideale kans voor een waarnemer die toe is aan de volgende stap: zelfstandig de zorg voor een eigen patiëntenbestand vormgeven. Of een kans voor twee waarnemers die samen de voordelen van een eigen praktijk met elkaar willen delen.
Meer informatie vind je hier.

Huisartsenpraktijk De Wieke - Stadskanaal

Huisartsenpraktijk Musselkanaal

Per 1 april 2020 is opvolging voor huisartsenpraktijk Musselkanaal geregeld.

Huisartsenpraktijk Oude Pekela