Praktijkmanagers Netwerk

foto netwerk.jpg

Speciaal voor de praktijkmanagers organiseert Zorgadvies Groningen een aantal keer per jaar een Praktijkmanagers Netwerk in de provincie Groningen. Hierbij komen thema’s ten aanzien van het takenpakket, de rolinvulling van de praktijkmanager en overige actuele zaken rondom zorgvernieuwing aan de orde. Ben je een praktijkmanager die gefinancierd wordt vanuit de module Praktijkmanagement van Menzis, dan ben je van harte welkom op onze bijeenkomsten (geheel kosteloos).

Wil je je aanmelden bij het Praktijkmanagers Netwerk? Neem contact op met Zorgadvies Groningen via het contactformulier.

Ervaring uit de praktijk

Tonnie Roggeveld is praktijkmanager voor de huisartsenpraktijken Van Lune, Cijsouw en Patandin. Hij heeft al een aantal keren het Praktijkmanagers Netwerk bezocht en vindt het bijzonder nuttig om van gedachten te wisselen met collega praktijkmanagers. 'Ik heb vaak het gevoel dat iedere praktijk telkens weer het wiel opnieuw uitvindt, terwijl er voldoende expertise en ervaring beschikbaar is in het netwerk. Tijdens de bijeenkomsten worden diverse onderwerpen besproken en kan iedereen zijn of haar ervaringen delen. Soms is het onderwerp niet direct op de eigen praktijk van toepassing, maar ook dan is het nuttig om te horen hoe andere praktijken de problematiek hebben opgepakt.'