Praktijkmanagers Netwerk

foto netwerk.jpg

Speciaal voor de praktijkmanagers organiseert Zorgadvies Groningen een aantal keer per jaar een Praktijkmanagers Netwerk in de provincie Groningen. Hierbij komen thema’s ten aanzien van het takenpakket, de rolinvulling van de praktijkmanager en overige actuele zaken rondom zorgvernieuwing aan de orde. Ben je een praktijkmanager die gefinancierd wordt vanuit de module Praktijkmanagement van Menzis, dan ben je van harte welkom op onze bijeenkomsten (geheel kosteloos).

Wil je je aanmelden bij het Praktijkmanagers Netwerk? Neem contact op met Zorgadvies Groningen via het contactformulier.

Volgende netwerkbijeenkomst op donderdag 11 mei 2023
Op donderdag 11 mei komen we samen van 15 – 17 uur in het Best Western hotel in Groningen. Aanmelden kan via het contactformulier van Zorgadvies Groningen. De daaropvolgende bijeenkomst is op dinsdag 19 september van 15-17 uur. 

Overige bijeenkomsten en scholing voor praktijkmanagers
In de jaarplanning 2023 vind je, onder voorbehoud, een compleet overzicht van geplande bijeenkomsten en scholing in 2023. Houd deze website in de gaten voor mogelijke updates. 
 

Ervaring uit de praktijk

Tonnie Roggeveld is praktijkmanager voor de huisartsenpraktijken Van Lune, Cijsouw en Patandin. Hij heeft al een aantal keren het Praktijkmanagers Netwerk bezocht en vindt het bijzonder nuttig om van gedachten te wisselen met collega praktijkmanagers. 'Ik heb vaak het gevoel dat iedere praktijk telkens weer het wiel opnieuw uitvindt, terwijl er voldoende expertise en ervaring beschikbaar is in het netwerk. Tijdens de bijeenkomsten worden diverse onderwerpen besproken en kan iedereen zijn of haar ervaringen delen. Soms is het onderwerp niet direct op de eigen praktijk van toepassing, maar ook dan is het nuttig om te horen hoe andere praktijken de problematiek hebben opgepakt.'