Gezocht: praktijkopvolger in Musselkanaal

14 september 2019

Huisarts Meijer, gevestigd in Medisch Centrum Musselpark, zoekt een opvolger. Maar hoe pak je dat aan? Advertenties zijn vaak nogal kort en zakelijk. Om een genuanceerder en duidelijk beeld te schetsen van de praktijk en de sfeer in het MC heeft Zorgadvies Groningen een korte film gemaakt. Het is de tweede film in een serie pilots om praktijkopvolging te stimuleren.

Doel van de pilots is het bevorderen van de continuïteit van de huisartsenzorg in Groningen. De film van huisarts Meijer toont een moderne, solistische plattelandspraktijk. Dankzij huisvestiging in het Medisch Centrum Musselpraktijk profiteert Meijer van samenwerking met collega’s Loes Keizer-Prak, Klaas Jan Keizer (huisartsenpraktijk Musselpark Keizer-Prak) en Philip Chamoun (huisartsenpraktijk Agapé). Zij vertellen welke mogelijkheden er zijn om samen te werken met de huisartsenpraktijken in de omgeving en welke voordelen het biedt om samen in één gezondheidscentrum gevestigd te zijn.

Zorgadvies Groningen heeft het voornemen om zes verschillende films te maken. Bekijk de eerste twee films op de website. Mocht je interesse of vragen hebben, stuur dan een mail naar Selma de Visscher-Bron.

Terug naar overzicht