Adviseur Carlijn van Loon vertrekt bij Zorgadvies Groningen

4 maart 2024

Vanaf 1 maart jl. is ij als teamleider WMO bij de gemeente Midden-Drenthe aan de slag. We respecteren Carlijns keuze om zich weer meer te willen richten op managementzaken, dat is, zoals ze zelf aangeeft, waar haar hart ligt.

De afgelopen jaren heeft Carlijn veel projecten begeleid of opgezet bij Zorgadvies Groningen, zoals samenwerking tussen de eerste lijn en het sociaal domein, samenwerking in de geboortezorg, waaronder Kansrijke Start in de gemeenten Westerkwartier en Groningen. Ook het Praktijkmanagers netwerk behoorde bij haar aandachtsgebied.

Deze projecten worden in eerste instantie overgenomen door collega-adviseurs. Selma de Visscher is verantwoordelijk voor de continuïteit en het netwerk van praktijkmanagers, Paulien den Arend voor brede wijksamenwerking en Lowine van Schuylenburg voor geboortezorg. Lowine werkte op interim-basis bij Zorgadvies Groningen, maar is sinds februari jl. in vaste dienst.

Zorgadvies Groningen dankt Carlijn voor haar frisse blik en inzet. Haar enthousiasme werkte aanstekelijk in de contacten die ze had en bij ons op kantoor.

Vragen over dit bericht kunnen gemaild worden naar secretariaat@zorgadviesgroningen.nl.

Terug naar overzicht