Webinar over AVG, Wgbo en andere wet- en regelgeving over privacy

26 oktober 2023

Werk je in de eerstelijnszorg? Sluit dan aan bij dit zinvolle (gratis) webinar op donderdag 9-11 vanaf 19.30 uur.

Privacy en gegevensdeling, wat mag wel en wat niet? Uitwisselen van patiëntengegevens tussen professionals in de eerstelijnszorg is regelmatig nodig. En jij wilt dat goed geregeld hebben. Daarom organiseert Zorgadvies Groningen een kort webinar waarin je alles hoort over de mogelijkheden die het juridisch kader biedt. Ook hoor je wat valkuilen zijn. Gastsprekers is Marie-José Bonthuis, IT-jurist en expert op het gebied van gegevensbescherming.

Online

Sluit je aan op donderdag 9 november om 19.30 uur? Het webinar is kosteloos, wél even aanmelden via https://bit.ly/3rZb1Zr

Voor wie?

Het webinar is vooral gericht op diëtisten, ergotherapeuten, fysiotherapeuten, huisartsen, logopedisten, oefentherapeuten, POH's, praktijkmanagers, praktijsverpleegkundigen, verlos- en verpleegkundigen. 

Terug naar overzicht