Save the Date: Paramedi Event 28 maart

29 januari 2024

Kom ook en ontmoet je collega's uit het (Groningse) paramedische werkveld. Dit keer is dit jaarlijkse evenement op donderdag 28 maart in het Buurhoes van Ten Boer. We starten om 17:00 uur.

Alvast iets over de inhoud

De doelstelling blijft het versterken van de organisatiegraad van de paramedici. Zowel bestuurlijk als op individueel niveau, conform de trap van samenwerking: Kennen, begrijpen, waarderen, vertrouwen, samenwerken. Vorige editie was voornamelijk gericht op ‘kennen’, dit jaar willen we ‘kennen’ herhalen en ‘begrijpen’ er aan toe voegen. Ook behandelen we een vraag die ons vaak bezighoudt: 'Hoe kan het dat sommige gesprekken gewoon niet lopen?'. Daar vertelt onze gastspreker Thijn Ringelberg alles over. Als socratisch gespreksleider sleept hij geen ingewikkelde theorieën mee, maar richt hij zich op de praktijk: wat is een goede vraag? Hoe stel ik die op een goede manier? Hoe ontdekken we de vragen, onzekerheden, en waarden die onder de oppervlakte verborgen liggen?'. 

Aanmelden

Binnenkort meer over de inhoud van de bijeenkomst. Nu al enthousiast? Meld je dan aan 

 

Terug naar overzicht