Kansrijke Start Groningen groeit

3 november 2020

Goed nieuws over de coalitie Kansrijke Start Groningen! Een steeds groter wordende groep professionals en organisaties uit de geboortezorg en het sociaal domein in de gemeente Groningen sluit zich aan. Binnen de coalitie werkt men samen aan praktische en duurzame oplossingen om de zorg voor zwangeren in kwetsbare situaties te verbeteren en de kansen voor elk kind te optimaliseren.

Kansrijke Start is een landelijke actieprogramma dat inmiddels ook lokaal in Groningen is uitgerold. Het krijgt steeds meer vorm en inhoud. Een groeiend aantal zorgaanbieders raakt er mee bekend en bij betrokken. Precies dat is de bedoeling. Om de gebruikers te informeren, verschijnt regelmatig een nieuwsbrief. Als u hier klikt, leest u de laatste editie.

Snel meer weten over Kansrijke Start Groningen? Bekijk hier een informatief filmpje (duur 2 minuten).

Terug naar overzicht