Congres Kanker & Leven 12 mei

9 maart 2023

Het congres Kanker & Leven heeft als insteek: hoe kunnen we de zorg voor gevolgen van kanker buiten het ziekenhuis met elkaar verbinden? Een mooi programma met inspirerende sprekers in een prachtige omgeving in Apeldoorn.

Het congres is multidisciplinair, alle zorgprofessionals uit alle lijnen zijn welkom. Ook onderzoekers, beleidsmakers en vertegenwoordigers van patiëntenorganisaties zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit congres.

Sprekers uit onze regio zijn Floor van Nuenen en Ineke Middelveldt over ​'Passende oncologische zorg: dichtbij als het kan, verder weg als het moet (regionale tweedelijns oncologienetwerken)'. Ook verzorgen zij een subsessie, met UMCG en huisarts/onderzoeker Mariken Stegmann.

De dag wordt georganiseerd door de Taskforce Cancer Survivorship Care, het IKNL, NFK en Proscoop. Proscoop is een van de 14 Regionale Ondersteuningsstructuren (ROS) in het landelijke ROS-netwerk, waar Zorgadvies Groningen ook deel van uitmaakt.  

Voor meer informatie en aanmelden, volg deze link naar de site van Proscoop. 

Terug naar overzicht