TIP: verbeter jouw vindbaarheid in ZorgDomein

19 mei 2023

Wist je dat je het zorgaanbod van jouw praktijk kunt aanpassen in ZorgDomein?

Heb je wat nieuws te bieden in jouw praktijk? Staan nog niet alle huidige behandelingen op ZorgDomein? Kijk dan hier: Wat regel ik met ZorgDomein voor mijn praktijk? Op deze website staat hoe je informatie kunt aanpassen in ZorgDomein. Hierdoor ben je voor verwijzers makkelijker te vinden en is het duidelijk wat je te bieden hebt. Heb je hier vragen over? Neem dan contact op met ZorgDomein.

De juiste plek
Voor een goed lopende samenwerking in de zorg is het belangrijk dat zorgverleners/verwijzers snel de juiste zorgverlener met de juiste kwalificatie kunnen vinden. In gesprekken met zorgverleners merken wij dat hier nog verbeteringen mogelijk zijn. Met deze handleiding kost het weinig moeite om informatie aan te passen, zodat patiënten sneller op de juiste plek terecht komen. Voor de zorg kan dat van grote betekenis zijn.

Terug naar overzicht