Bijeenkomst: Samenwerken aan een veilig thuis voor ieder kind

16 oktober 2023

Save the Date! Werk jij met stellen die een kinderwens hebben, met jonge of aanstaande ouders, met baby’s en peuters? In het Westerkwartier? Kom dan dinsdag 21 november tussen 15.30 en 18.00 uur naar de bijeenkomst over de meldcode Huiselijk Geweld en Kindermishandeling. Georganiseerd door de gemeente Westerkwartier, Veilig Thuis Groningen en Sociaal Werk de Schans. Noteer alvast!

Lokale Coalitie Kansrijke Start

Samenwerken aan een veilig thuis voor ieder kind, dat is het onderwerp. De Lokale Coalitie Kansrijke Start Westerkwartier heeft gemerkt dat zorgprofessionals hier behoefte aan hebben. Hoe werkt de meldcode en hoe verhoudt die zich tot de zorgpaden die gelden in de geboortezorg? Je hoort er alles over in de bijeenkomst op dinsdag 21 november aanstaande. Ken je anderen die dit onderwerp ook belangrijk vinden? Attendeer ze vooral.

Aanmelden

De officiële uitnodiging met aanmeldmogelijkheid volgt nog.

 

Terug naar overzicht