Laatste DiVa-magazine van het jaar is uit!

28 november 2022

Lees nu de speciale dikke naslag- en bewaareditie van het DiVa-magazine, koester de digitale vaardigheden die je in 2022 hebt ontwikkeld en ontdek wat de digitale wereld jou nog verder te bieden heeft.

Het jaar 2022 stond in het teken van Digitale Vaardigheden, kortweg DiVa genoemd. DiVa werd een (inner)persoonlijkheid die ons aan de hand meenam in de digitale wereld. Van digistarter, aarzelende technologiegebruiker, digivaardige professional tot en met de digitale enthousiasteling; DiVa geeft je tips om je digitale vaardigheden verder te ontwikkelen en je enthousiasme te doen groeien over wat het jou en je collega’s brengt. 

Afsluiting en vooruitziende blik 
Met een speciale, dikke naslag- en bewaareditie, sluiten adviseurs Sereh Simons en Paulien den Arend van Zorgadvies Groningen dit DiVa-jaar af én bieden ze een vooruitziende blik. Zorgadvies Groningen wil graag weten wat je van het DiVa-magazine vindt. Laat je een reactie achter?  Hoeveel levels ben jij met je DiVa ‘up’ gegaan en waar zou je je nog verder in kunnen ontwikkelen? Dit magazine staat vol met handige bruikbare tips en informatie voor jezelf en om met anderen te delen. Ook vind je er links naar interessante sites en podcasts.De afgelopen periode verscheen er maandelijks een nieuw DiVa-magazine met voor elk niveau handige tips, video’s, cursussen of wist-je-datjes. Een overzicht van alle edities van het DiVa-magazine vind je terug op onze website.  

ICT-ontwikkelingen in de eerste lijn 
Het uitbrengen van de magazines maakt onderdeel uit van de activiteiten van Zorgadvies Groningen die horen bij het thema ‘ICT in de eerste lijn’ en randvoorwaardelijk zijn voor andere ontwikkelingen binnen de eerstelijnszorg. Zorgadvies Groningen houdt alle ICT-ontwikkelingen binnen de gezondheidszorg scherp in de gaten. Meer en meer worden digitale systemen met elkaar verbonden om verdere samenwerking, binnen en met de eerste lijn, te faciliteren of mogelijk te maken. 

Meer weten?
Neem contact op met Sereh Simons of Paulien den Arend.

Download de DiVa-editie van november 2022
Terug naar overzicht